Marcel Oosterveer nieuwe voorzitter Vereniging Onbeperkt Lezen

Tijdens een extra online algemene ledenvergadering op donderdag 13 juli jl. hebben de leden van Vereniging Onbeperkt Lezen Marcel Oosterveer benoemd tot nieuwe voorzitter. Hij volgt hiermee Clen Verkleij op, die tot deze datum het voorzitterschap a.i. heeft vervuld.

O
ver Marcel Oosterveer
Marcel Oosterveer is vooral bekend als burgemeester met een visuele beperking. Hij weet uit eigen ervaring hoe een wereld eruit ziet wanneer je (haast) blind bent en je moeilijk je weg naar boeken en informatie kan vinden. Marcel is ook VNG-ambassadeur digitale toegankelijkheid en één van de initiatiefnemers van de ‘Taskforce Arbeid’. Marcel heeft meer dan 20 jaar bestuurlijke ervaring en beschikt over een groot netwerk.

Inspirerend en deskundig

Het bestuur van de Vereniging is verheugd met de komst van Marcel Oosterveer en is ervan overtuigd dat hij op inspirerende wijze en met deskundigheid leiding kan geven aan de verdere ontwikkeling van de organisatie. Marcel Oosterveer twitterde direct na zijn benoeming: “Ik zal met veel energie en enthousiasme samen met het bestuur en staf van de vereniging invulling geven aan onze belangrijke missie”.