Online schrijversontmoetingen via ZOOM in 2021

Vanwege de coronamaatregelen was het niet mogelijk om dit voorjaar de tweejaarlijkse Schrijversdag te organiseren. In plaats daarvan organiseren gedurende dit hele jaar -voor onze leden - maandelijks online schrijversontmoetingen via het programma Zoom. Wij doen dit in afstemming met de werkgroep Schrijversdag en met medewerking van de Schrijverscentrale.

In het kader van de poëzieweek 2021 zijn we op 4 februari jl. van start gegaan met een online ontmoeting met dichteres Ester Noami Perquin, voormalig dichter des Vaderlands.  De daarop volgende ontmoetingen waren met Onno Blom (25 februari), Jan Brokken (25 maart), Rodaan al Galidi (22 april) en Dido Michielsen (20 mei).  Van alle sessie zijn opnamen - alleen voor leden - beschikbaar. Ze staan op onze Portal of zijn op te vragen op Daisy-cd.

Op dit moment is er een zomerstop tot oktober, waarna er een nieuwe reeks online ontmoetingen met aansprekende schrijvers van start gaat. Het gaat om de volgende auteurs: 

Marieke Lucas Rijneveld op 21 oktober
Geert Mak op 25 november
Tommy Wieringa op 16 december
(altijd op donderdag, aanvang: 15.00 uur)

De schrijvers worden wederom geïnterviewd door Alexander Reeuwijk. 

 U kunt zich - alleen leden- nu al voor deze interviews aanmelden en eventuele vragen voor de schrijvers kenbaar maken. Leden vinden meer informatie in onze digitale nieuwsbrief,

==